19 березня 2013

Майстерня медіатворчості «Поезія в кадрі». Справжню красу можна відчути, почути, побачити, а ще – її можна створити!


Полтавська обласна організація Національної спілки письменників України запрошує творчих людей Полтави взяти участь у програмі «Майстерня медіатворчості «Поезія в кадрі».
Захід проводиться спільно з Управлінням у справах сім`ї, молоді та спорту Полтавської міської ради. Для сучасної людини важливо вміти аналізувати інформацію та розвивати у собі здатність до власної медіатворчості та осмислення візуальної медіапродукції. Нині стрімко розвивається новий вид мистецтва – медіапоезія, в якому поетичний твір поєднується з відео, голосом, музикою.

Медіапоезія дає можливість показати власне осмислення твору й дозволяє спробувати себе у якості режисера та автора сценарію невеликого поетичного фільму. Створення зразків медіапоезії стимулює креативність, привертає увагу до мистецтва, дозволяє реалізуватися через творчість. Обговорення творів медіапоезії вчить критично мислити, аналізувати медійну інформацію, використовувати інтернет не тільки для розваги й спілкування, а й для цілеспрямованого пошуку інформації для власного особистісного розвитку.
У рамках проекту буде проведено семінар «Творчі підходи до візуалізації поетичного образу»  та тренінг «Технічні аспекти створення відеопоезії», які дозволять учасникам самостійно візуалізувати власні або улюблені поетичні твори.
Також серед учасників заходу буде проведено конкурс «Кращий відеопоетичний твір», який дозволить їм продемонструвати результати своєї роботи. Кращі зразки буде розміщено на сайті «Територія голосу».
Реєстрація та відбір першої групи учасників проекту триває до 15 квітня 2013 року. 
Умови участі: володіння комп’ютером на рівні користувача.
Місце проведення: м. Полтава, Соборний майдан, 15.
Контактний телефон: 099-456-77-52.
Заявка на участь подається в електронному вигляді на адресу: poltava.spilka@gmail.com.
Вона обов'язково повинна містити:
1. Ваше ПІБ, вік, місце проживання, коротку творчу біографію;
2. Контактну адресу, телефон, e-mail;
3. Обґрунтування Вашого бажання взяти участь у проекті.

Немає коментарів:

Дописати коментар