20 липня 2017

WOMEN WORK WELL від креативної ідеї до активної дії

WOMEN WORK WELL від креативної ідеї до активної діїКрокує новий проект. “WOMEN WORK WELLвід креативної ідеї до активної дії.
У Полтавській області стартує проект “WOMEN WORK WELL”. Це інноваційна програма захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених жінок на місцевих ринках праці, яка впроваджується ГО “Фонд прав людини”у співпраці з колегами з Естонського Жіночого Ресурсного Центру ENUT. Програма надасть ВПО нові унікальні можливості пройти бізнес навчання та започаткувати власну справу в місті свого проживання.
Інформаційну зустріч робочої групи щодо завдань та виконання проекту було проведено 17 липня в офісі Полтавської філії Суспільної служби України, яка і буде виконувати проект на Полтавщині. До участі у заході були запрошені активісти організацій, що працюють з ВПО та самі є вимушено переміщеними особами, лідери громадських організацій, журналісти.

WOMEN WORK WELL від креативної ідеї до активної діїГанна Кіященко, Голова ПФ ССУ, ознайомила присутніх з метою та завданнями “WOMEN WORK WELL”, розповіла про можливості розвитку бізнесу жінок ВПО, які проживають у Полтавській області та умови, що будуть сприяти ефективності роботи менторів. Вона наголосила на тому, що головне завдання даного проекту це посилення активності та професіоналізму нових лідерів громадських організацій шляхом ефективної діяльності з інтеграції ВПО на місцевий ринок праці; розвиток малого бізнесу із залученням менторської підтримки.
Під час зустрічи було відібрано учасників Установчої Школи Тренінгу проекту “WOMEN WORK WELL”, саме вони, (а це успішні приватні підприємці, спеціалісти з ведення бухгалтерського обліку, менеджери з креативних індустрій, жінки переселенки, які вже мають свої починання в сфері бізнесу) після навчання і стануть тими , хто впроваджуватиме ідеї та ініціативи проекту в життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар